Consell d’Acció Catòlica – 29 maig La GOAC ha celebrat el Dia de l’Acció Catòlica i l’Apostolat Seglar, amb l’AC General, en aquesta Pentecosta 2023, sota el lema “Junts anunciem el que vivim”

Dia ACC 2023

 

 

_______________________________________________  

 

 

 

 

El Consell d’Acció Catòlica que agrupa tots els moviments d’Acció Catòlica de l’arxidiòcesi, proposa una trobada telemàtica oberta a tots els laics i laiques de l’arxidiòcesi:

“PENSAR EL FUTUR DES D’UNA FE QUE ENS COMPROMET”

dissabte 13 de juny, d’11 a 13 hores

En el cartell adjunt trobareu el contingut de la Trobada i a continuació la forma de connectar-se a través de la plataforma zoom.

Participació a la Trobada “Pensar el futur des d’una fe que compromet”:

– No cal inscripció, però, si ens envies un correu electrònic a trobadaCAC@gmail.com avisant que hi participaràs, això ens facilitarà la previsió.

– La trobada es celebrarà telemàticament sobre la plataforma zoom. Hi pots participar tant des d’un telèfon mòbil, com des d’un ordinador. Si no has usat mai el zoom, aquestes webs (en castellà) expliquen com instal·lar-te l’aplicació:

– per a ordinador: www.eco.unc.edu.ar/files/comunicacion/archivos/CBD/zoom-guia-videoconf.pdf

(els passos 4 i 5 no són necessaris)

– per a mòbil: myfrontdesk.cloudbeds.com/hc/es/articles/360001291133-C%C3%B3mo-instalar-y-utilizar-Zoom

(seleccioneu “Cómo descargar la aplicación Zoom”)

– El diss. 6-juny, d’11 a 13h, farem una prova. Connecta’t (https://us02web.zoom.us/j/3571068746?pwd=OUEwTDB3KzhocE4vaUJOZUpQVWhjZz09), comprovarem si tens cap problema i, si fos així, mirarem d’ajudar-te.

– El diss. 13-juny, a les 10:30, obrirem la reunió i et podràs connectar (https://us02web.zoom.us/j/3571068746?pwd=OUEwTDB3KzhocE4vaUJOZUpQVWhjZz09), tant si has participat a la prova del 6-juny, com si no.

– Durant la trobada, preguem mantenir el mode “orador” i el micròfon desconnectat, quan parlin els ponents. Després, podrem intervenir totes i tots, mirant de fer cas de la persona que moderi, per mantenir un cert ordre. Gràcies.

Consell d’Acció Catòlica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Copyright @ 2024 Secretariat Diocesà d’Apostolat Seglar. Tots el drets reservats

Un web de