INFORMACIÓ DE LA JUNTA

El passat 17 de març del 2015 es va reunir la Junta del FOCA, formada per les següents entitats: Obra de Maria – Focolars, Associació Sant Josep de la Muntanya, Seminari del Poble de Déu, Grup Claraeulàlies, Moviment de Cursets de Cristiandat, Associació de Salesians Cooperadors i la Delegada Episcopal.

També van assistir el Sr. Lóbez (Arquebisbat) i el Sr. Saladrigas (Centres Culturals), com a convidats.

No van poder assistir Comunitat de Sant’Egidio.

  • Es valora positivament la Jornada Laïcal de la Delegació de Barcelona celebrada el mes de febrer. La xerrada va ser a càrrec de Mn. Morlans, amb una temàtica molt encertada, i d’acord amb la línia de la Delegació. En el web es pot trobar el contingut d’aquesta xerrada.
  • S’informa sobrelaLlei 27/2014 de 27 de novembre del Impost de Societats,que afecta a la Declaració de Renda de les Entitats. Per tractar aquest punt ens acompanyenels Sr. Lóbez i el Sr. Saladrigas. A tall d’informació, s’ha fet arribar a les diferents entitats una carta.
  • Es valora positivament la II Trobada Catalana Laïcal, sota el tema Comunitat de deixebles evangelitzadors. És una experiència que val la pena mantenir.

Mònica Domingo
Secretària de la Junta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Copyright @ 2024 Secretariat Diocesà d’Apostolat Seglar. Tots el drets reservats

Un web de