El Fòrum d’Organitzacions Catòliques d’Adults (FOCA) de l’Arxidiòcesi Metropolitana de Barcelona és una associació integrada per entitats catòliques laïcals, reconegudes eclesialment.

L’objectiu del FORUM és promoure la participació de les organitzacions catòliques d’adults en la pastoral de conjunt de la diòcesi.

1. Procurar el coneixement mutu i la col·laboració entre elles, assessorar-les i estimular-les en allò que convingui.

2. Informar-les i decidir possibles actuacions comunes.

3. Fomentar la relació amb altres instàncies i ser mitjà de representació i diàleg davant la societat civil.

Estatuts del Fòrum de les Organitzacions Catòliques d’Adults

Descarregar

estatuts per la web

Els anys 1976-77 i 1979 la Conferència de les Organitzacions Catòliques Diocesanes (COCD) va publicar uns Anuaris de l’Apostolat Seglar de l’Arxidiòcesi de Barcelona.

L’any 1996 foren aprovats els nous estatus del Forum de les Organitzacions Catòliques d’Adults (FOCA), continuador de l’anterior Conferència, i en l’assemblea corresponent s’elegiren entre les organitzacions aquelles que haurien de constituir la Junta del Fórum.

 

QUI SOM

L’objectiu del FORUM és promoure la participació de les organitzacions catòliques d’adults en la pastoral de conjunt de la diòcesi.

2. Procurar el coneixement mutu i la col·laboració entre elles, assessorar-les i estimular-les en allò que convingui.

3. Informar-les i decidir possibles actuacions comunes.

4. Fomentar la relació amb altres instàncies i ser mitjà de representació i diàleg davant la societat civil.

 

COMUNICACIONS
  • El passat 19 de novembre i a la seu de la Delegació de l’Apostolat Seglar, ens vàrem aplegar una vintena d’entitats i associacions del laïcat associat de l’Arxidiòcesis. Amb motiu de la preceptiva Assemblea General, vam tenir ocasió de discernir i dialogar, en pregària i comunió, sobre la nostra missió eclesial i diocesana. Per tal […]

 

AGENDA

No hi ha esdeveniments pròxims.