El Fòrum d’Organitzacions Catòliques d’Adults (FOCA) de l’Arxidiòcesi Metropolitana de Barcelona és una associació integrada per entitats catòliques laïcals, reconegudes eclesialment.

L’objectiu del FORUM és promoure la participació de les organitzacions catòliques d’adults en la pastoral de conjunt de la diòcesi.

1. Procurar el coneixement mutu i la col·laboració entre elles, assessorar-les i estimular-les en allò que convingui.

2. Informar-les i decidir possibles actuacions comunes.

3. Fomentar la relació amb altres instàncies i ser mitjà de representació i diàleg davant la societat civil.

Estatuts del Fòrum de les Organitzacions Catòliques d’Adults

Descarregar

estatuts per la web

Els anys 1976-77 i 1979 la Conferència de les Organitzacions Catòliques Diocesanes (COCD) va publicar uns Anuaris de l’Apostolat Seglar de l’Arxidiòcesi de Barcelona.

L’any 1996 foren aprovats els nous estatus del Forum de les Organitzacions Catòliques d’Adults (FOCA), continuador de l’anterior Conferència, i en l’assemblea corresponent s’elegiren entre les organitzacions aquelles que haurien de constituir la Junta del Fórum.

 

QUI SOM

L’objectiu del FORUM és promoure la participació de les organitzacions catòliques d’adults en la pastoral de conjunt de la diòcesi.

2. Procurar el coneixement mutu i la col·laboració entre elles, assessorar-les i estimular-les en allò que convingui.

3. Informar-les i decidir possibles actuacions comunes.

4. Fomentar la relació amb altres instàncies i ser mitjà de representació i diàleg davant la societat civil.

 

COMUNICACIONS
  • Amb motiu de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, la Comunitat de Sant’Egidio us invita a participar a una trobada-conferència i pregària amb el Dr.  Karl-Hinrich Manzke(Bisbe de l’Església Evangèlica Luterana de Schaumburg-Lippe i responsable a Alemanya de les relacions amb les comunitats catòliques). Dimarts 22 de gener de 2019. Us hi esperem ! […]

 

AGENDA
Gen
14
Dl
9:56 JUSTÍCIA I PAU – Acte cívic en s...
JUSTÍCIA I PAU – Acte cívic en s...
Gen 14 @ 9:56 – Gen 20 @ 10:56
JUSTÍCIA I PAU - Acte cívic en solidaritat amb els cristians perseguits - 19 GENER
  Us escric, en nom de la comissió organitzador de l’Acte públic en solidaritat amb els cristians perseguits i amb altres víctimes per les seves creences que organitza Justícia i Pau, el Consell Ecumènic, Pax Romana, i ACAT i us adjunto el[...]