INFORMACIÓ DE LA JUNTA

Benvolguts/des, volem fer-vos una introducció del que vol ser un espai d’informació “interactiva”; és a dir, un lloc que no sols us doni a conèixer el resum d’una activitat sinó que us faciliti la possibilitat de “dir la vostra” per tal de fer-la arribar a un dels òrgans consultius de l’arxidiòcesi. El Consell Pastoral Diocesà (CPD).

El CPD és un dels òrgans consultius de l’Arquebisbat que vol potenciar especialment l’acció dels laics, que, pel baptisme es converteixen en membres actius de l’Església.

Aquest consell acull les informacions, suggeriments i propostes pastorals que vénen de tota la diòcesi amb la finalitat d’aportar com col·laboració línies d’acció pastoral.

En aquest Consell, tots els estaments de l’Església tenen cabuda: preveres, diaques, religiosos/es i laics. Però són especialment aquests -els laics- els que tenen un lloc més propici per dur a terme la funció que els correspon en l’Església.

Els seus membres són elegits per zones pastorals, seccions funcionals, Consell Presbiteral… tal com ho estableixen els estatuts vigents. (Font: web de l’Arquebisbat)

Està integrat per una seixantena de representants i es reuneix tres o quatre cops l’any, sempre convocats pel nostre bisbe.

En aquestes reunions es tracten temes, dels que prèviament hem estat informats/es i pels que es demana la nostra reflexió i aportació. I és en aquest punt, i per aquesta raó, que ens cal la vostra contribució.

Com a Representants del Moviments Diocesans d’Adults (dos persones: en Josep Vives Santa-Eulàlia, del Moviment de Professionals d’Acció Catòlica i jo mateixa, Ma Àngels Arrabal Digón, de l’Associació Sant Josep de la Muntanya) tenim el convenciment que, poder comptar amb el vostre pensament i opinió a l’hora de preparar les nostres intervencions, resultarà enriquidor i les farà més efectives, per haver tingut l’oportunitat de recollir les aspiracions i el dia a dia de les vostres entitats, sobre els assumptes a tractar.

Us agraïm d’antuvi aquesta vostra col•laboració al temps que us desitgem un inici de curs carregat d’il•lusions i amb la disposició de sempre de treballar per la nostra església diocesana.

Ben cordialment,

Àngels Arrabal
Representant dels Moviments Diocesans d’Adults al CPD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Copyright @ 2024 Secretariat Diocesà d’Apostolat Seglar. Tots el drets reservats

Un web de