Apostolat de l’Oració – 175 anys de l’Apostolat de l’Oració-Xarxa Mundial d’Oració del Papa: “El cor de la missió de l’Eglésia es l’oració”

Quan:
3 de Setembre de 2019 @ 7:57 – 6 de Setembre de 2019 @ 8:57
2019-09-03T07:57:00+02:00
2019-09-06T08:57:00+02:00

Benvolguts Rectors i amics de l’Apostolat de l’Oració-Xarxa Mundial d’Oració del Papa.

Rebeu una cordial salutació del Promotor per a Catalunya i de l’Equip de Difusió Digital de l’AO-XMOP en el Cor de Jesús, amb el prec de fer-ne la més ampla difusió. 

———- Forwarded message ———
De: Red Mundial de Oración del Papa (AO) – España <apostolado@apostoladodelaoracion.com>
Date: vie., 5 jul. 2019 a las 23:29
Subject: El Vídeo del Papa – Juliol 2019 – Pels qui administren la justícia
To: Red Mundial de Oración del Papa (AO) – España <apostolado@apostoladodelaoracion.com>

Déu vos guard,

 

Amb goig us fem arribar l’edició del mes de Juliol, amb subtítols en català de El Vídeo del Papa, produït per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa.

Pels qui administren la justícia

Adjuntem diversos materials en 7 arxius per aquesta intenció del mes de juliol amb la seva finalitat d’ús parroquial a les catequessis, a les activitats per a infants, als promesos, a la gent gran, a la pastoral social, etc, així com per als taulers d’anunci i tauletes de dispensació d’informació de la parròquia i demés locals socials parroquials i, fent clic al següent enllaç, podrà accedir al vídeo:

https://youtu.be/UODU7YQVyXs

Ens plau recordar-vos, a més, que tots els materials mensuals produïts en català estan disponibles a www.apostoladodelaoracion.com/cat

Restem a la seva disposició.

Xarxa Mundial d’Oració del Papa

Apostolat de l’Oració

www.apostoladodelaoracion.com/cat

REFLEXIO DEL SANT PARE - JULIOL 2019
OFERIMENT JULIOL 2019
INTENCIO BISBES JULIOL 2019
CARTELL 201907
INFOGRAFIA JULIOL 2019


La Xarxa Mundial d’Oració del Papa-Apostolat de l’Oració, que inclou al Moviment Eucarístic Juvenil (MEJ), es va vestir de festa els passats 28 i 29 de juny per commemorar una ocasió molt especial: compleix 175 anys des de la seva fundació (el pròxim 3 de desembre de 2019), i sobretot, ha celebrat els 10 anys des que es va iniciar el seu procés de recreació.

Des de Madrid amb el Director Nacional de la XMOP-AO, P. Javier García Ruiz de Medina, es va organitzar un pelegrinatge, per unir-nos a tan important i entranyable commemoració.

L’aniversari es va celebrar a la Ciutat del Vaticà amb una Trobada Internacional al qual van assistir unes 52 delegacions de la XMOP-AO provinents dels cinc continents, el que va suposar més de 5.000 persones. El Papa Francesc també va fer acte de presència, el primer dia, per acompanyar els fidels en aquest esdeveniment especial i pregar amb ells pels desafiaments de la humanitat i la missió de l’Església que confia cada mes a la seva XMOP-AO.

La direcció i coordinació general va estar a càrrec del P. Frédéric Fornos, SJ, – Director Internacional de la Xarxa Mundial, nomenat pel Sant Pare en el 2016- i el seu equip internacional. Aquest aniversari commemora, a més dels 175 anys d’història, els 10 anys des que es va iniciar el procés de recreació de l’Apostolat de l’Oració, aprovat pel Papa Francesc fa 5 anys. Avui, aquest servei de la Santa Seu, confiat a la Companyia de Jesús, és una obra pontifícia.

La celebració va coincidir amb dues festes especials de l’any litúrgic. El 28 de juny va ser la Solemnitat del Cor de Jesús -fonament espiritual de la Xarxa d’Oració, per a una missió de compassió pel món-, i el 29 de juny va ser la solemnitat conjunta de sant Pere i sant Pau, els dos apòstols referents de la XMOP-AO, i de la seva branca juvenil, el MEJ. Sant Francesc Xavier i santa Tereseta de Lisieux són els seus patrons.

Es pot accedir a la informació completa dels textos, vídeos i fotos: https://www.175years.org/post/es-nota-de-prensa-175y-post-evento

Discurs del Papa Francesc: https://www.175years.org/post/es-discurso-del-santo-padre-francisco

Trobada de directors i coordinadors: https://www.175years.org/post/es-nota-de-prensa-175-a%C3%B1os-encuentro-de-directores-y-coordinadores-nacionales
Nota de premsa: 175Y (Post Event): https://www.175years.org/post/es-nota-de-prensa-175y-post-evento

Ben cordialment en el Cor de Jesús.

Direcció diocesana i Secretariat de Barcelona.


Déu vos guard,

Amb goig us fem arribar l’edició del mes de Març amb subtítols en català de El Vídeo del Papa, produït per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa.

Adjuntem el comunicat oficial així com diversos materials en 12 arxius per aquesta intenció del mes de març amb la seva finalitat d’ús en les catequessis, les activitats parroquials per a infants, promesos, gent gran, etc, així com per als taulers d’anunci i tauletes de dispensació d’informació i, fent clic al següent enllaç, podrà accedir al vídeo: https://youtu.be/aEx-M6d0fc8

Ens plau comunicar-vos, a més, que, des d’aquest mes de març, tots els materials produïts en català estan disponibles a www.apostoladodelaoracion.com/cat

Restem a la vostra disposició.

Xarxa Mundial d’Oració del Papa-Equip de Difusió Digital

Apostolat de l’Oració

www.apostoladodelaoracion.com/cat

Teatre Sarrià-programa febrer-març
Reflexió del Sant Pare
Pregaria Marc 2019
intenció març 2019
Documento Reunión 8 marzo - Comisión logistica y organización


 

Benvolguts Rectors i amics de l’Apostolat de l’Oració-Xarxa Mundial d’Oració del Papa.

Rebin una cordial salutació del Director Diocesà i Secretariat de Barcelona y de l’ Equip de Difusió Digital de l’AO-XMOP, en el Cor de Jesús.

Els hi fem reenviament (en la seva versió original) de:

1.- Las Intenciones de Oración del Santo Padre para el año 2020.

2.- Aprovechamos este correo para completar una noticia que seguramente ya llegó a su conocimiento: Click To Pray, “la App que conecta tu oración con el mundo”, ha sido la plataforma de oración oficial de la JMJ Panamá. Días antes de su inauguración, exactamente el 20 de enero, el Papa Francisco abrió su perfil personal de oración en Click To Pray, para rezar por los desafíos de la humanidad y de la misión de la Iglesia. Ahora es una de sus tres redes sociales con Twitter e Instagram. Sobre este suceso (Ángelus del 20 de enero) podrá encontrar amplia información aquí:

https://drive.google.com/drive/folders/1wcKiumhjVOi4l45HX4DMfXmqa_ZYalms?usp=sharing

1. INTENCIONES DE ORACION DEL SANTO PADRE 2020 - ESP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *