JUSTICIA I PAU

MOLT BONES NOTICIES Des d'Ucraïna
DE LES GUERRES
Cartell concert Ucraïna def
Arcadi O
CIUTADANS DEL PRIMER
CIUTADANS DEL QUART MON
CONFERENCIA NARCÍS PRAT
CIUTADANS DEL PRIMER
JiP
2020-MEMORIA JiP
Butlleti-JiP-juny21
Formulari d’inscripció

”[Butlletí
Acomiadem el nostre company, amic i expresident”]

ARCADI OLIVERES I SANT JUST DESVERN
2021-convenció dels drets dels infants
Justícia i Pau - gent gran

 

JiP

 

 

Nou llibre: Sortir de la presó. Una aventura incerta

Quatre persones voluntàries de Justícia i Pau, en Xavier Badia, en Juli de Nadal, la Roser Garcia i la Irene Monferrer, han elaborat i coordinat un recull d’escrits que apropen a la realitat de les persones preses a Catalunya i als complicats moments que viuen en sortir del centre penitenciari i incorporar-se novament a la societat.

“El moment de la sortida de la presó és un moment crucial que ve marcat per l’estigma que sent, per la desconfiança en si mateix i per una gran inseguretat personal, però també per la manca d’hàbits i per una falta absoluta d’autonomia personal i sense capacitat de decidir”.

Aquesta realitat dura ens revela les dificultats vitals de les persones recluses, així com les mancances del sistema penitenciari i de la mateixa societat per afrontar la seva reinserció social.

Els autors, a partir de la seva experiència de voluntariat, ens apropen i consciencien de la complexitat d’aquest procés de reinserció. Ho fan mitjançant relats i entrevistes que presenten la situació de les persones recluses que ells i altres persones voluntàries de l’entitat han acompanyat de forma personalitzada durant el procés de sortida de la presó, en el marc del programa Suport.

El llibre ha estat publicat per l’editorial Icària en col·laboració amb Justícia i Pau i pròximament es convocaran diferents actes de presentació pública, dels quals informarem aviat.

Aquelles persones que estigueu interessades a adquirir el llibre, podeu contactar amb nosaltres a través del correu voluntariatpenitenciari@justiciaipau.org.

https://www.justiciaipau.org/

https://us10.campaign-archive.com/?u=29c1d47edf91233452d848301&id=8730e73548

JP Butlletí juliol

 

Portada Llibre Sortir de la presó

 

JiP_Nota-Eleccions-Parlament-14F
Justícia i Pau

http://www.justiciaipau.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.