LLIGA ESPIRITUAL DE LA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT

Amb el lema Escoltar i caminar junts, 7 anys després de la publicació de l’encíclica Laudato si’ del Papa Francesc,  durant la setmana del 22 al 29 de maig, els catòlics d’arreu del món, celebrarem els progressos que ja s’estan aconseguint en el camí de la conversió ecològica integral i ens volem comprometre a caminar plegats per  intensificar els nostres esforços en la cura de la casa comuna.

Amb aquest motiu, i tal com vàrem avançar en una circular, la Xarxa d’entitats Laudato si’, de la que la Lliga forma part, celebrarà un acte a Barcelona el dilluns dia 23 de maig a les 18:30 h, a la sala d’actes de Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria, 13). També es podrà seguir online.

Els socis i amics de la Lliga esteu especialment convidats a participar-hi!

Adjunt trobareu el programa detallat.

Salutacions cordials,
Junta Directiva

Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat

www.LaLliga.cat
Secretaria:  c. Montnegre 8, 3r 1a 08029 Barcelona. Tf.
 610 625 837 (Marta Sala)
2022_maig_circular_Lliga
Invitació_2PAM
2021_Novembre_circular_LM
2021_Octubre_Tcircular_LM
Carrasco i Formiguera 4_6_19
PremiAbatMarcetLliga_2019 (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.