JUSTICIA I PAU

Benvolguts,

Arribem al final d’aquest 2021 en el qual la pandèmia segueix sent la protagonista. El seu impacte, sobretot entre les persones en situació de més vulnerabilitat, no ens pot deixar indiferents. Des de Justícia i Pau seguirem treballant per construir una societat més justa i on regni la pau i l’esperança.

Et desitgem, de tot cor, un Bon Nadal i un Bon Any nou!

 

JiP

 

Hola Secretaria Delegació Pastoral Seglar,

Hem tornat de les vacances i la primera cosa que volíem fer és agrair-te tot el teu suport durant el 2020, tot i la crisi sanitària i econòmica que estem vivint.

Malgrat les circumstàncies, hem pogut desenvolupar gran part de les activitats i accions que teníem previstes i això ha sigut possible gràcies a persones com tu que ens dones el teu suport ja sigui de manera econòmica, participant del nostre voluntariat o bé llegint i compartint tota la informació que elaborem.

Per tot això volem convidar-te a mirar la memòria de les activitats més destacades de 2020. L’hem fet en dos formats: el ja tradicional vídeo i una versió en format digital molt visual.

2020-MEMORIA JiP

 

Esperem que t’agradin i les comparteixis amb totes aquelles persones que creguis que puguin estar interessades en la nostra feina de denúncia i sensibilització.

Gràcies!

 

Butlleti-JiP-juny21

 

 

Bon dia,
Ens posem en contacte amb tu per informar-te que dissabte 22 de maig tindrà lloc la Trobada Catalanobalear de 2021.Sota el lema de l’Arcadi Oliveres “Estem obligats a no perdre mai l’esperança” us proposem participar en aquesta jornada per tractar conjuntament el tema de “Pandèmia i postpandèmia: crisi i oportunitats de canvi”, amb l’objectiu de definir a què ens sentim cridats com a Justícia i Pau de Catalunya davant dels reptes de la nova situació que se’ns obre arran de les crisis que estem vivint.La trobada està estructurada a partir de l’esquema del Veure-Jutjar-Actuar. El Veure el vam iniciar en una sessió prèvia conjunta el passat 26 de febrer amb una conferència-debat amb Joan Carrera sj. A partir de les aportacions que es van fer, s’ha orientat aquesta jornada. Iniciarem el Jutjar amb les mirades de Quico Prat, responsable de formació de Càritas espanyola, i Neus Forcano, filòloga i teòloga. Amb les seves valoracions i amb el rerefons del missatge de l’Arcadi Oliveres encararem la part de l’Actuar amb l’objectiu de definir propostes d’actuació seguint els cinc eixos temàtics que proposem.Conclourem la trobada amb un espai de record al nostre estimat amic Arcadi Oliveres.A continuació trobaràs l’enllaç que et portarà al formulari d’inscripció i a sota trobaràs el programa complet de la jornada.
Formulari d’inscripció
Esperem retrobar-nos el dissabte 22.

Rep una cordial salutació,

Consell de Justícia i Pau Catalunya

 

”[Butlletí
Acomiadem el nostre company, amic i expresident”]

 

__________________________________________   

 

 

Bona tarda amics de Justícia i Pau de Sant Just Desvern,

 

Us comuniquem que el proper dissabte 24 d’Abril, durant la missa vespertina de les 20 hores, el grup de Justícia i Pau participarà amb un acte en record del nostre amic i ex-president de Justicia i Pau de  Barcelona, el Sr. Arcadi Oliveres, al qual hi esteu tots convidats.

Que passeu un bon cap de setmana i diada de Sant Jordi.

Salutacions cordials

Justícia i Pau de Sant Just Desvern

 

ARCADI OLIVERES I SANT JUST DESVERN
2021-convenció dels drets dels infants
JiP_Nota-Eleccions-Parlament-14F

 

Justícia i Pau

http://www.justiciaipau.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *