APOSTOLADO DE LA ORACIÓN

Queridos amigos del Apostolado de la Oración – Red Mundial de Oración del Papa,
Intención del Papa Francisco para julio de 2021:
  La amistad social
Encontraréis en el Newsletter, el VIDEO DEL PAPA y, además, todas las propuestas de oración, de reflexión y de apostolado de la RED MUNDIAL DE ORACIÓN DEL PAPA-APOSTOLADO DE LA ORACIÓN y el “click to pray, rezar en un click”, y el Camino del corazón. 
___________    
Benvolguts amics de l’Apostolat de l’Oració – Xarxa Mundial d’Oració del Papa,
Intenció del Papa Francesc per al juliol de 2021:
  L’amistat social
Trobareu en el Newsletter, el VÍDEO DEL PAPA i, a més, totes les propostes d’oració, de reflexió i d’apostolat de la XARXA MUNDIAL D’ORACIÓ DEL PAPA-APOSTOLAT DE L’ORACIÓ i el “click to pray”, “pregar a cop de click”, i el Camí del cor. 
   

____________________________    

 

Ens plau fer-los arribar l’enllaç a l’edició en català d’”El Vídeo del Papa” de maig, produït per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa (Apostolat de l’Oració), amb la Intenció:

 El món de les finances. 

Mentre l’economia real, la que crea treball, està en crisi, -quanta gent sense feina!- els mercats financers mai no han estat tan inflats con ara.Que n’és, d…

Adjuntem també l’enllaç a la nostra newsletter d’abril, on podran trobar diferents articles al voltant de la intenció del Papa per a aquest mes, materials de difusió, així com la revista Click To Pray en català, amb una proposta diària amb tres moments de pregària, així com la intenció dels nostres Bisbes per a aquest mes. 

I tot això, amb la finalitatd’ús pels serveis i organismes relacionats amb la Parròquia, les Congregacions Religioses, les Escoles i altres entitats, per al servei de les activitats pròpies, així com per als taulers d’anunci i tauletes de dispensació d’informació dels locals:   

Adjuntem també la publicació “365 dies bategant al ritme del Cor de Jesús”:

Tots els materials estan també a la seva disposició de forma indivdual en aquest enllac:  

 

05-MAIG

Restem a la seva disposició.

 

Xarxa Mundial d’Oració del Papa

Apostolat de l’Oració

Jonqueres 18, 8è C – 08003 – Barcelona

www.apostoladodelaoracion.com/cat

 

_____________________________

Queridos amigos del Apostolado de la Oración – Red Mundial de Oración del Papa,
Intención del Papa Francisco para febrero de 2021:
  La alegría del Sacramento de la Reconciliación
Encontraréis en el Newsletter, el VIDEO DEL PAPA y, además, todas las propuestas de oración, de reflexión y de apostolado de la RED MUNDIAL DE ORACIÓN DEL PAPA-APOSTOLADO DE LA ORACIÓN y el “click to pray”, “rezar en un click”, y el Camino del corazón. Agradeceremos la máxima difusión.
Benvolguts amics de l’Apostolat de l’Oració – Xarxa Mundial d’Oració del Papa,
Intenció del Papa Francesc per al febrer de 2021:
  El goig del Sagrament de la Reconciliació
Trobareu en el Newsletter, el VÍDEO DEL PAPA i, a més, totes les propostes d’oració, de reflexió i d’apostolat de la XARXA MUNDIAL D’ORACIÓ DEL PAPA-APOSTOLAT DE L’ORACIÓ i el “click to pray”, “pregar a cop de click”, i el Camí del cor. Agraïrem la màxima difusió.
Marzo 2021

 

Ens plau fer-los arribar l’enllaç a l’edició del mes de març en català d’”El Vídeo del Papa”, produït per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa (Apostolat de l’Oració) amb la Intenció:  El Sagrament de la Reconciliació  

 

https://youtu.be/K3WejwgGNl8

 

Adjuntem també l’enllaç a la nostra Newsletter de març, on podran trobar diferents articles al voltant de la intenció del Papa per a aquest mes, materials de difusió, la revista Click To Pray en català, amb una proposta diària amb tres moments de pregària, així com la intenció dels nostres Bisbes per a aquest mes. 

I tot això, amb la finalitat d’ús pels organismes propis i relacionats amb la Delegació diocesana/els Secretariats/les Delegacions de Comunicació Social, les Parròquies, les Congregacions Religioses, les Escoles i altres entitats, per al servei de les activitats pròpies, així com per als taulers d’anunci i tauletes de dispensació d’informació dels locals:

Espai per a fitxers adjunts

Previsualitza el vídeo de YouTube EL VIDEO DEL PAPA MARÇ 2021

EL VIDEO DEL PAPA MARÇ 2021

El Video del Papa de marzo busca resaltar la alegría que trae el sacramento de la reconciliación, y nos recuerda que se trata de un encuentro de amor y de misericordia entre Dios y nosotros.

 

El Video del Papa – Marzo 2021
NEWSLETTER MARZO 2021
Pulsando sobre la imagen inferior puedes descargar nuestra Newsletter con todos los contenidos de este mes de marzo.
DESCARGAR EN PDF

______________________________________________________    

Déu vos guard!

Amb goig us fem arribar l’edició del mes de gener, amb subtítols en català, del Vídeo del Papa, produït per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa (Apostolat de l’Oració), amb la Intenció Al servei de la fraternitat humana:

https://youtu.be/MpQgG4Fd8UM

Adjuntem un enllaç a OneDrive amb diversos materials, reflexions i pregàries per aquesta intenció, així com la intenció dels nostres Bisbes per a aquest mes, amb la finalitat d’ús pels organismes relacionats amb la Delegació diocesana/els Secretariats/les Delegacions de Comunicació Social, les Parròquies, les Congregacions Religioses, Escoles i altres entitats, per al servei de les activitats pròpies, així com per als taulers d’anunci i tauletes de dispensació d’informació dels locals:

https://1drv.ms/u/s!An0lBTgzLvcmxwtP8Dc-UxFFx8Hi?e=D27Djo

Adjuntem també un arxiu (en pdf) amb la nostra Newsletter-gener 2021, ara també en català.  

Restem a la seva disposició

Xarxa Mundial d’Oració del Papa

Apostolat de l’Oració

www.redoraciondelpapa.es/cat

Newsletter AO Gener 2021

Previsualitza el vídeo de YouTube EL VIDEO DEL PAPA – GENER 2021

______________________________________________________    

 

Déu vos guard!

Amb goig us fem arribar l’edició del mes de desembre, amb subtítols en català, d’”El Vídeo del Papa”, produït per la Xarxa Mundial d’Oració del Papa (Apostolat de l’Oració) referit a la Intenció:Una vida de pregària 

https://youtu.be/pblB82TjEf0

Adjuntem també un enllaç a OneDrive amb diversos materials, reflexions i pregàries per aquesta intenció, així com la intenció dels nostres Bisbes per a aquest mes, amb la finalitat d’ús pels organismes relacionats amb la Delegació diocesana/Secretariat/Delegació de Comunicació Social, les Parròquies, les Congregacions Religioses i altres, per al servei de les activitats pròpies, així com per als taulers d’anunci i tauletes de dispensació d’informació de la Delegació i Secretariats i els demés locals socials:

https://1drv.ms/u/s!An0lBTgzLvcmxhiglNXbFa3fFxkn?e=NO4Sbx

Restem a la seva disposició

Xarxa Mundial d’Oració del Papa

Apostolat de l’Oració

www.redoraciondelpapa.es/cat

Espai per a fitxers adjunts

Previsualitza el vídeo de YouTube EL VIDEO DEL PAPA DESEMBRE 2020

EL VIDEO DEL PAPA DESEMBRE 2020

 

_____________________________    

La Xarxa Mundial d’Oració del Papa presenta Click To Pray en català, la plataforma oficial per pregar per les intencions del Papa.

Click To Pray és la plataforma oficial de pregària de la Xarxa Mundial d’Oració del Papa (Apostolat de l’Oració) i del Moviment Eucarístic Juvenil (MEJ). La seva missió consisteix a difondre les intencions mensuals del Papa i promoure un ritme diari de pregària. Des d’aquest mes de desembre, els seus materials estaran disponibles també en català.

 

Adjuntem nota de prensa amb la información sobre Click To Pray en català.

Al següent enllaç trobareu la revista digital del mes de desembre, així com la resta de materials: https://drive.google.com/drive/folders/1XEeYleozh7X8b3EwW-FXBN4MfMGr5XcT?usp=sharing

 

Adjuntem també l’enllaç a un breu vídeo que presenta Click To Pray en català.

https://youtu.be/2Wb47jpotYg

Sobre Click To Pray

Click To Pray és la plataforma oficial de la Xarxa Mundial d’Oració del Papa, presentada globalment el març del 2016 i disponible en anglès, castellà, italià, portuguès, alemany, francès i xinès tradicional. Click To Pray proposa pregar pels desafiaments de la humanitat i de la missió de l’Església expressats pel Sant Pare a les intencions d’oració. La plataforma proposa un ritme de pregària de tres moments durant el dia: amb Jesús al matí, durant  el dia i a la nit; a més, la versió internacional ofereix un espai perquè cadascú comparteixi les seves pregàries amb tot el món.

Més informació a: http://www.clicktopray.org.

 

Sobre la Xarxa Mundial d’Oració del Papa

La Xarxa Mundial d’Oració del Papa (Apostolat de l’Oració) és una obra pontifícia, que té com a missió mobilitzar els cristians, mitjançant la pregària i l’acció, davant els desafiaments de la humanitat i de la missió de l’Església. Aquests desafiaments es presenten en forma d’intencions de pregària confiats pel Sant Pare a tota l’Església.

Fou fundada l’any 1844 com a Apostolat de l’Oració. Està present a 98 països i en formen part més de 35 milions de catòlics. Inclou la seva branca juvenil, el MEJ -Moviment Eucarístic Juvenil-.

El març del 2018, el Sant Pare va constituir aquest servei eclesial com a Obra Pontifícia, i n’aprovà els seus nous estatuts. El seu director internacional és el P. Frédéric Fornos, SJ.

Més informació a: https://www.popesprayer.va/es/ i a www.redoraciondelpapa.es/cat

 

CONTACTE:

 

Click To Pray Internacional:

info@clicktopray.org

Juan Ignacio Castellaro

Project Manager Global

juanignacio.castellaro@clicktopray.org

Click To Pray Catalunya:

clicktopray@redoraciondelpapa.es

David Fornieles Rodríguez

davidfornieles@redoraciondelpapa.es

+34 630 213 946

 

L’equip de Click to Pray en Català

www.redoraciondelpapa.es/clicktopray

Previsualitza el vídeo de YouTube ClickToPray en Català   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *