Centre i Teatre de Sarrià

TEATRE DE SARRIÀ
Pare Miquel de Sarrià 8 – Barcelona

DISSABTE 4 de maig a les 20:30′

DANSA CLÀSSICA AMB BARCELONA DANCE CENTER
EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA d’ Ígor Stravinsky

DIUMENGE 5 de maig a les 18h.
ÒPERA SIGUES MOLT BENVINGUT
per 6 veus solistes, cor jove i piano
Direcció Elisenda Cabero i Carles Farreras
Entrades preus populars: sarria.fila12.cat
Reserves: 932039772
Centre i Teatre de Sarrià

C/ Pare Miquel de Sarrià, 8

08034 Barcelona
93.203.97.72
Centre i T Sarrià

I AQUESTA SETMANA…

Novetats del Centre i Teatre de Sarrià

DESTAQUEM 
AMICS DE L’ÒPERA DE SARRIÀ 
CENDRILLON – ÒPERA DE PAULINE VIARDOT

Dissabte 30 de març a les 20h
Diumenge 31 de març a les 18h
Al Teatre de Sarrià

Òpera composta i escrita per Pauline Viardot, una de les millors i més influents cantants del seu temps. Original per a piano i set veus. Es va estrenar a París el 23 d’abril de 1904.

L’òpera adapta el popular conte de Charles Perrault La Ventafocs, però introdueix alguns canvis.

Març 2019
30
31
VENTA D’ENTRADES A SECRETARIA DEL CENTRE DE SARRIÀ
PREU ENTRADA: de 19eur a 39eur – 20% desc. per persones sòcies
ACTIVITATS DEL 25 AL 31 DE MARÇ
DOCUMENTAL DEL MES
BOBBI JENE

Dilluns 18 de març a les 20.30h al Teatre de SarriàDOCS Barcelona ens presenta una pel·lícula en què la directora danesa Elvira Lind explora les profunditats d’una artista que no ha sentit mai por de mostrar la seva vulnerabilitat i que, a la vegada, es manté forta i independent davant dels reptes que es planteja.
PREU ENTRADA 3eur (entrada lliure per socis i sòcies)
TERTÚLIES DE L’ULTRASON 
PRIMERES ESGLÉSIES DE CATALUNYA

Dimecres 27 de març a les 20.30h al Centre de SarriàComptarem amb la participació de Robert Baró, llicenciat en teologia i en història, i especialitzat en arqueologia i art sagrat. Actualment, és canonge de la Catedral de Barcelona i està realitzant la seva tesi doctoral sobre les primeres esglésies que es van construir a Catalunya. Te diverses publicacions sobre el tema, amb moltes dades documentals i arqueològiques que fan referència a les esglésies del Vallès, com ara Viladecavalls o les d’Arraona (l’actual Sabadell) i en concret tres llocs de culte del s.XI: Sant Feliu, Sant Salvador i Sant Iscle.
ENTRADA LLIURE
CONCERT
COR DE CAMBRA DYAPASON AL ‘X CICLE DE MÚSICA RELIGIOSA A SARRIÀ – ST. GERVASI’

Divendres 29 de març a les 20.00h al Centre Cívic Pere PrunaUn cicle que vol donar a conèixer la música religiosa de totes les èpoques, per la importància que ha tingut i l’impacte en la música en general.Clourà el cicle el Cor de Cambra Dyapason amb la missa en sib de Mozart acompanyat per un quintet de corda i uns motets de Haydn.
ENTRADA LLIURE
CONCERT
COR JOVE DE L’ORFEÓSARRIANENC AL ‘IX CAP DE SETMANA CORAL DEL CERCLE’

Diumenge 31 de març a les 18h al Cercle de GràciaEn el marc del IX cap de setmana Coral que acull el Cercle de Gràcia podrem gaudir de diferents cors i corals. La jornada finalitzarà amb el Cor Vivace i el Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc.
PROPERES ACTIVITATS 
CONFERÈNCIA
FEM REPÚBLICA FENT PAÍS. EL JUDICI, LA NOSTRA OPORTUNITAT

Dimarts 2 d’abril a les 19h al Teatre de SarriàConferència organitzada per l’ANC Sarrià-Sant Gervasi amb la participació del politòleg i escriptor Ramón Cotarelo, Salvador Cot i l’advocada Magda Oranich.Moderada per Elena Bulet.
ENTRADA LLIURE
CONFERÈNCIA
COMUNICACIÓ I FRATERNITAT

Dimecres 3 d’abril a les 19h al Centre de SarriàConferència per reflexionar sobre les relacions personals produndes, a càrrec de l’Anna Almuni, delegada de Pastoral Seglar, del Bisbat de Barcelona.
ENTRADA LLIURE
CONCERT SOLIDARI 
AQUÍ ESTEM!

Dijous 4 d’abril a les 20.00h al Teatre de SarriàGala solidària amb actuació musical a càrrec de músics professionals de l’escola de música sarrianenca MUSICART, a benefici de l’entitat per la gent gran Coravis.
ENTRADA SOLIDÀRIA
TEATRE
BAR MANOLO

Divendres 5 d’abril a les 20.30h al Teatre de SarriàBATEGUEM, el grup de teatre del Centre de Sarrià que forma part de TEATREGEM, presenta Bar Manolo, una comèdia de Jean-Pierre Martinez.Sota la direcció del Josep Torres, es presenta una pintoresca galeria de personatges grotescos. Combinant hàbilment els processos còmics tradicionals y temes inesperats, l’autor ofereix al públic una obra divertida i entretinguda.
PREU ENTRADA: 3eur
ESPECTACLE INFANTIL
LES DUES CARES

Divendres 7 d’abril a les 12h al Teatre de SarriàUn espectaclecol·laboratiu a càrrec de la companyia SET DE MÀGIA on tothom podrà viure la màgia en primera persona davant dels seus propis ulls i els més afortunats a les seves pròpies mans.Espectacle que ha estat seleccionat per la federació de teatres amateurs de Catalunya per representar el teatre català a Montberon, França i també per representar el patrimoni immaterial de la humanitat a la UNESCO.
PREU ENTRADA: 10eur – 8eur per persones sòcies
CURS DE CATALÀ B1
Inici: dimarts 2 d’abril
Final: 28 de maig
De 9.30h a 12.45h al Teatre de Sarrià
Curs gratuït, a excepció dels materials.
NOVETATS I NOTÍCIES  

Inscripcions obertes pel Casal d’Estiu d’Arts Escèniques del Centre de Sarrià!El proper dimecres 10 d’abril a les 19.30h tindrà lloc al Centre de Sarrià la reunió informativa on es presentarà el projecte del Casa d’Estiu d’Arts Escèniques del Teatre de Sarrià, que ja compte amb inscripcions obertes.Seguint amb la nostra tasca educativa, estem preparant uns casals plens de sorpreses i diversió on els nens aprendran jugant, valors que tenim com a base a la nostra Escola de Teatre, com són la ètica, la solidaritat, la honradesa, la tolerància i el valor de la feina ben feta. Cada setmana treballarem un tema dins d’un projecte general del Casal i en farem una obra setmanal al nostre teatre. Anirem a la piscina, farem sortides i el vestuari i decorats de les obres setmanals. I tindrem tot el centre en exclusiva per nosaltres.

Per més informació, consultar a la Secretaria del Centre de Sarrià.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES
CONTACTE
Centre i Teatre de Sarrià
c/ Pare Miquel de Sarrià, 8
08034 Barcelona
Telf. 93.203.97.72www.centredesarria.cat
www.teatredesarria.cat
centreiteatredesarria@gmail.com
Venda d’entrades a la secretaria i taquilla del Teatre, de dilluns a dissabte de 17h a 21h

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

programa_febrer_març
programa_febrer_març
Teatre Sarrià-programa febrer-març

https://mail.google.com/mail/ca/u/1/#inbox/FMfcgxwBVWFzdVxDmKhqxWRTWgSPZztC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *