Dilluns, 19 de febrer de 2018
Notícies // L'ASSEMBLEA GENERAL DEL FÒRUM ES VA CELEBRAR EL PASSAT 18 DE NOVEMBRE

Assemblea General del Fòrum d'Organitzacions Catòliques d'Adults
18 de novembre de 2017 a la Sala Abat Safont
Sant Pau del Camp

A la seu de la Delegació de l'Apostolat Seglar, s'han aplegat una cinquantena de persones, representants de 17 entitats i associacions del laïcat associat de l’Arxidiòcesi, amb motiu de l'Assemblea General del Fòrum de les Organitzacions Catòliques d'Adults.

La dita assemblea general va permetre, en el plànol espiritual, reflexionar sobre la importància essencial i insubstituïble de l'Amor en la vida dels cristians i cristianes; només si la gent veu com ens estimem, creuran i glorificaran al Pare.

Mn. Agustí Viñas, amb la seva exposició, va fer èmfasi en  la qualitat del Fòrum com a ens de comunió i encontre de les diferents entitats i en la necessitat de ser llum i sal per tal de poder ser realment  "Comunitats evangelitzadores"(lema de la trobada).

Si la missió dels cristians és fer realitat el Regne de Déu, per tal que aquells que ens veuen glorifiquin al Pare, ens hem d'estimar perquè ho vegin i el glorifiquin.

Després d'una breu pausa on es va confraternitzar al voltant d'un cafè, va tenir lloc la segona part de l'Assemblea General on, tot seguit de l'exposició de activitats dutes a terme a lo llarg de l'any i de la preceptiva exposició del estat de comptes, es va passar a la votació per l'elecció de tres entitats que renovaran a les tres que, tal com regulen els Estatuts, han de deixat la Junta.

Les entitats assistents van acordar unànimement agrair la molta feina feta i la tasca desenvolupada per les persones representants de les associacions rellevades (Salesians cooperadors, Seminari del Poble de Déu i Comunitat de Sant Egidi).

imageimageimage

imageimageimage

 

 

 

Diumenge, 18 de febrer de 2018
Lectures i Comentaris
DIUMENGE I DE QUARESMA / Cicle B Lectura primera Gn 9,8-15 Aliança de Déu amb Noè, salvat de la...
Diumenge, 11 de febrer de 2018
Lectures i Comentaris
DIUMENGE VI DURANT L'ANY / Cicle B Lectura primera Lv 13,1-2.45-46 Salm responsorial 31,1-2.5.11...
Espai per la Reflexió
  AFRICA
AFRICA Se sap ara ja que el continent Africà pasará en 25 anys a doblar la seva població, al mateix temps que augmentar la seva pobresa entre un 25/50%. Portem ja alguns anys que els pobles d’Africa (subsaharians i centrals) estan migrant a Europa, cercant un futur millor per a llurs...
Vols rebre informació de la Delegació Seglar?