Dimarts, 21 de agost de 2018
Notícies // L'ASSEMBLEA GENERAL DEL FÒRUM ES VA CELEBRAR EL PASSAT 18 DE NOVEMBRE

Assemblea General del Fòrum d'Organitzacions Catòliques d'Adults
18 de novembre de 2017 a la Sala Abat Safont
Sant Pau del Camp

A la seu de la Delegació de l'Apostolat Seglar, s'han aplegat una cinquantena de persones, representants de 17 entitats i associacions del laïcat associat de l’Arxidiòcesi, amb motiu de l'Assemblea General del Fòrum de les Organitzacions Catòliques d'Adults.

La dita assemblea general va permetre, en el plànol espiritual, reflexionar sobre la importància essencial i insubstituïble de l'Amor en la vida dels cristians i cristianes; només si la gent veu com ens estimem, creuran i glorificaran al Pare.

Mn. Agustí Viñas, amb la seva exposició, va fer èmfasi en  la qualitat del Fòrum com a ens de comunió i encontre de les diferents entitats i en la necessitat de ser llum i sal per tal de poder ser realment  "Comunitats evangelitzadores"(lema de la trobada).

Si la missió dels cristians és fer realitat el Regne de Déu, per tal que aquells que ens veuen glorifiquin al Pare, ens hem d'estimar perquè ho vegin i el glorifiquin.

Després d'una breu pausa on es va confraternitzar al voltant d'un cafè, va tenir lloc la segona part de l'Assemblea General on, tot seguit de l'exposició de activitats dutes a terme a lo llarg de l'any i de la preceptiva exposició del estat de comptes, es va passar a la votació per l'elecció de tres entitats que renovaran a les tres que, tal com regulen els Estatuts, han de deixat la Junta.

Les entitats assistents van acordar unànimement agrair la molta feina feta i la tasca desenvolupada per les persones representants de les associacions rellevades (Salesians cooperadors, Seminari del Poble de Déu i Comunitat de Sant Egidi).

imageimageimage

imageimageimage

 

 

 

Diumenge, 19 de agost de 2018
Lectures i Comentaris
DIUMENGE XX DURANT L'ANY / Cicle B   Lectura primera Pr 9,1-6 Veniu a menjar el meu pa i a beure...
Diumenge, 12 de agost de 2018
Lectures i Comentaris
DIUMENGE XIX DURANT L'ANY / Cicle B   Lectura primera 1R 19,4-8 Amb la força d'aquell aliment...
Espai per la Reflexió
  PREGUNTA AL PLE DE L'AJUNTAMENT DE SANT JUST DESVERN
  PREGUNTA AL PLE DE L’AJUNTAMENT DE SANT JUST DESVERN EL 29 DE MAIG DE 2018   El grup de Justícia i Pau de Sant Just Desvern es dirigeix a aquest Ple format per representants polítics escollits pels ciutadans en les darreres eleccions municipals. A tots ells els hi proposem...
Vols rebre informació de la Delegació Seglar?